Hoe Claudia Schoemacher haar lichaam zag veranderen…

”Je zou het niet verwachten van een cosmetisch arts, maar mijn man Robert denkt privé vrij gemakkelijk over mijn uiterlijk. Als ik wat dikker ben, bijvoorbeeld als mijn billen iets dikker zijn, dan vindt hij dat juist wel leuk.” Het zijn de eerlijke, ware woorden van Claudia Schoemacher die aan Party openhartig vertelde over de veranderende vormen van haar lichaam.

Sinds het begin van haar relatie met Robert Schoemacher is ze enkele kilo’s zwaarder geworden en daar heeft ze mee leren leven. “Natuurlijk denk ik weleens: ’Potverdorie, als mijn man wat scherper was geweest en me erop had gewezen, had ik misschien wat meer opgepast met snoepen en snaaien.’ Maar Robert is zelf ook een enorme snoepkont. Hij kan hele zakken chips en chocola eten en door de jaren heen ben ik gezellig gaan meedoen. Nu krijg ik het er niet zo makkelijk meer af.”

Twee jaar geleden postte ze op social media een foto van zichzelf in haar ondergoed. Ze schreef erbij: “Dit is hoe ik er nu uitzie, met die putten in mijn benen. Een eerlijke foto, daar houd ik van.”

Eigen foto Claudia Schoemacher