Utrecht Presentatie Expeditie Robinson

Hoe Corry Konings aan haar conditie werkt…

Om haar hart en longen in topconditie te houden, bezocht Corry Konings (69), voor corona om de hoek kwam kijken, twee, drie keer per week de sportschool. ”Behalve fietsen op een crosstrainer kon je mij op een loopband bezig zien. Ik liep daar weliswaar snel op, maar niet hard. Want dat is slecht voor mijn knieën.” Waar Corry daarnaast veel profijt van had, is powertraining. ”Om een beetje sterker te zijn.”

Ze mag dan een bekende Nederlander zijn, als het op sporten aankomt, blijkt Corry er net als ieder ander mens over te denken: ”Ook ik heb weleens geen zin, hoor. Wat ik dan deed, is toch gewoon gaan. Daarna had ik altijd zoiets van: heerlijk, ik heb het weer gedaan!”

Foto: MMP/Mischa Schoenmaker

Gerelateerde artikelen