Hoe gaat het met Jop uit De Bus?

0

In het kielzog van de eerste ’Big Brother’ werd Jop Nieuwenhuizen (41) bekend door zijn deelname aan ’De Bus’. Jaren hoorden we niks van hem, maar Party wist hem op te sporen. ”Ik heb er zakelijk mijn voordeel mee gedaan.” In Party 32 de nieuwste foto’s en het meest recente verhaal over hem. Hier alvast een tipje van de sluier:

Jop Nieuwenhuizen, de bekendste deelnemer van ’De Bus’, werd mede door zijn enorme hit ’Jij Bent De Zon’ erg beroemd. Jop won destijds niet, maar kreeg wel een relatie met winnares Antoinette Sterrenburg, die een miljoen gulden opstreek. Jop was destijds barman en ontwikkelde zich de afgelopen jaren tot horecaondernemer. Hij is in Zeist eigenaar van een café, een discotheek en een grandcafé. In die laatste zaak, De Heren van Zeist, hebben we afgesproken. Als hij zijn matzwarte, sportieve Audi pal voor de deur parkeert en met een joviale grijns komt aanlopen, zien we meteen: het gaat goed met Jop. De sympathieke deelnemer strijkt neer met een Redbulletje en schetst zijn verhaal. ”Mij zul je nooit horen klagen over mijn deelname aan ’De Bus’, want ik heb er zakelijk mijn voordeel mee gedaan. De eerste drie jaar na het programma werd ik gewoon geleefd. Ik kan me er ook lang niet alles meer van herinneren, mijn hersenen stonden in een soort modus van overbelasting. Ik maakte het mee, maar eigenlijk ook weer niet.”

 

Share.