Hoe het leven van Josje Huisman veranderde…

Voormalig K3-zangeres Josje Huisman beviel op Eerste Kerstdag vorig jaar van een kerngezonde zoon. Nu Kamari al iets meer dan twee maanden oud is, blijkt het normale leven voor de 32-jarige entertainster weer een beetje teruggekeerd. In Josjes geval betekent dit het volgende: ”Ik heb me gefatsoeneerd, make-up, alles!” Over de eerste acht maanden van het moederschap, gaf de domineesdochter eerder aan dat alle clichés waar zijn. ”Mijn haar zit slordig, kleren zitten vaak onder spuug/melk. Ik klungel misschien hier en daar. Soms overmand door emoties…” De daarbij komende slapeloze nachten ten spijt, in algemene zin is Josje zéér te spreken over het mamma zijn. Euforisch: ”Wat is het leuk om een kindje te hebben. Ik heb het gevoel dat ik niet eerder zo goed in m’n vel zat. Mijn lichaam is anders, maar ik ben er trots op.”

Foto: Instagram Josje