Hoe Laura Vlasblom met een ongeluk in zee belandde…

0

Dat vakanties niet altijd vlekkeloos verlopen, wordt onderstreept door het verhaal van Laura Vlasblom. Ze vertelde ons over een vakantie in Griekenland, lang geleden met haar eerste man Bastiaan Ragas. “Met een gehuurde scooter reden Bastiaan en ik een haventje binnen. We reden de steiger op, ik maakte een foto, deed mijn rugzakje weer op mijn rug en wilde omdraaien met de scooter. Ik gaf gas en schoot zo die steiger af, rechtstreeks de zee in. Ik kwam tussen een paar boten terecht en Bas en een visser hebben mij en de scooter uit de zee gehaald. De scooter deed het natuurlijk niet meer, maar we zeiden niks tegen de scooterverhuurder. Hij checkte de benzinetank en zei ’hey this is water!’ Bas wilde alles opbiechten, maar ik vond het wel spannend om juist niks te zeggen. Ik zette mijn grootste bruine ogen op en zei vol verbazing: ’Hè, water? How come? Oh no, they betrayed us at the gasstation!’ We hebben toen snel de scooter ingewisseld voor een nieuwe en onze paspoorten opgehaald, voordat de waarheid alsnog boven ’zeewater’ kwam.”

Share.