Marly Van Der Velden Insta

Hoe Marly zich inzet voor haar opa…

Marly van der Velden, die sinds 2005 de rol van Nina Sanders in ’Goede Tijden, Slechte Tijden’ speelt, heeft te doen met haar schoonvader. Frits Meijer is al vijftig jaar ondernemer en zijn damesmodezaken in Bergen op Zoom en Hoeven gaan nu zwaar gebukt onder het coronavirus.

Volgens de 32-jarige actrice durft het merendeel van zijn klanten, uit angst om ziek te worden, de straat niet meer op. Wat ook meespeelt in de dalende verkoop, is dat niet iedereen het online bestellen van een broek, jurkje of een linnen shirt met vrolijke bloemen onder de knie heeft. Marly: ”Dit raakt mij enorm.”

De brunette omschrijft de opa van haar dochters Sammy (5) en Jacky (2) als een lieve en hardwerkende man. Door op Instagram een oproep aan haar fans te plaatsen, hoopt Marly de zorgen van Frits en zijn winkel een beetje te verminderen. Hoe jeugdige ’GTST’-fans kunnen helpen, is door op de website van de kledingwinkel iets leuks voor hun moeder of oma te bestellen. Marly: ”Zodat moeder of oma er ook weer leuk bij loopt in de zomer.”