Hoe Nicolette twijffelde over kinderen…

0

De dochter van 32-jarige presentatrice Nicolette van Dam heeft onlangs haar B-diploma zwemmen gehaald. Mamma is apetrots op Lola-Lily, en deelde een video op Facebook waarin te zien is hoe haar oudste dochter bij één van de onderdelen door een gat in een zeil moest zwemmen dat zich op 6 meter van de startkant bevindt.

Trotse ouders Nicolette en Bas zijn dolgelukkig met hun Lola-Lily (5) en Kiki-Kate (2). Maar toch heeft Van Dam lang getwijfeld over kinderen. ”Ik wist altijd al dat ik kinderen wilde, maar durfde niet zo goed de beslissing te nemen. Bas wilde het al langer, maar ik twijfelde: hoe moest het met mijn werk? Op vakantie in Zuid-Afrika ging de knop om. We waren met mijn familie weg voor de vijftigste verjaardag van mijn moeder. Ergens in de bush zaten we in een lodge. Alleen maar stilte, geen bereik op onze telefoons. Van de ene op de andere dag wist ik: ik wil het nu!”

Share.