Gordon Insta

Hoe Tabitha Gordon wist te raken…

Over zijn nieuwe single ’Terug Op Vasteland’, die Tabitha speciaal voor hem schreef, zegt Gordon: ”Ik was eigenlijk een beetje overdonderd door de schoonheid van het liedje in al zijn eenvoud. We hadden elkaar nog nooit ontmoet, maar de klik was er direct. Ik volgde Tabitha al een tijdje en met haar single ’Dan Komt Alles Goed’ werd ik razend nieuwsgierig naar haar als mens en als artiest. En hoe bijzonder: zij schreef dat ik weer terug op vasteland zou komen, zonder te weten dat ik terugkeer naar mijn geboortegrond Amsterdam-Noord. Vlak bij waar mijn ouders begraven liggen en ik mijn jeugd heb doorgebracht. Ik zong het dan ook met heel mijn hart in. De cirkel is nu rond. In Amsterdam word ik oud en ik ben gewoon weer terug op vasteland.”

Tabitha Insta

Foto’s: Instagram