Frank Rogier Insta

Hoe verwerkt Rogier zijn verdriet?

Als Party Rogier spot met zijn beste vriendje Brownie, lijkt hij te genieten van zijn uitje met de trouwe viervoeter. De labrador biedt troost in deze moeilijke tijd. Zijn vlucht zoeken in drugs, dat is niets voor Rogier. Ook niet wanneer het zoals nu behoorlijk tegenzit in het leven. Hier vertelde hij over: ”Met drugs heb ik niks, ik heb toen ik achttien was weleens een xtc-pil genomen, maar dat is niks voor mij. Maar ik hou van alcohol. En alcohol van mij, haha. Met warm weer, lekker een roseetje, heerlijk. Ik ben ook dol op cocktails en op Amaretto, maar daar word je hartstikke bezopen van.”

Rogier wil zijn koppie er vast goed bij houden nu zijn huwelijk op de klippen dreigt te lopen. Hij heeft immers al die tijd aangegeven op een verzoening te hopen. Of dat lukt? Lees er meer over en zie de foto’s in de gloednieuwe Party, editie 47.

Frank Rogier Insta 2
Frank en Rogier in betere tijden

Foto’s: Instagram

Gerelateerde artikelen