Hoe Wolter Kroes 15 kilo kwijtraakte…

De reden waarom Wolter Kroes ervoor koos om snel en verantwoord af te vallen, laat zich niet moeilijk raden. Hij vertelt erover: ”Ik was gewoon te zwaar. Op een gegeven moment woog ik 92 kilo. Ik vond het geen gezicht meer, voelde mij ook niet meer lekker. Ik kreeg het benauwd, waarna de knop omging.” Welke manier Wolter precies volgde, leest u in de nieuwe Party 43. De zanger verklapt alvast: ”Ik doe hetzelfde als wat Edsilia Rombley gedaan heeft, maar ook Karin Bloemen, Marco Borsato en Trijntje Oosterhuis volgen dit dieet. Na acht weken begeleiding moet je het zelf doen, iets wat mij inmiddels al een maand of vijf lukt. Het gaat hartstikke goed. Of ik chagrijnig word van het dieet? Nee, totaal niet. Ik leef nu op eiwitten en proteïne, heel gezond. Na een week of twee voelde ik mezelf al veel beter. Humeurig hoef je daarom niet te zijn.”

Wolter, zo geeft hij trots aan, wordt overal waar hij komt op zijn nieuwe voorkomen aangesproken. ”De reacties zijn niet te geloven. Dat is echt ongekend. Ergens is het ook wel gek voor mij. Ik ben nu weer net zo zwaar als toen ik 23 was, haha. Er worden, tijdens optredens, nog net geen slipjes naar mijn hoofd gegooid, maar veel scheelt het niet.”