Pexels Artem Beliaikin 2662130

Hoezo kan sportief niet glossy zijn?

Kiezen tussen een sportieve of een glossy look? Vanaf vandaag hoef je niet meer te kiezen. Sportief kan namelijk ook heel hip en glossy zijn en andersom. Er zijn een aantal dingen die jouw stijl kunnen benadrukken en die je tegelijk een heel bijzonder gevoel kunnen geven. Zoals je tas. Een ware vriend die je altijd mee kunt nemen.  

Een glossy krachtpatser

Het enige dat moeilijk is aan de Fjällräven Kånken Mini Backpack is tussen al die mooie kleurtje waarin deze kleine sportieve krachtpatser te koop is, kiezen. Dit tasje is het bewijs dat klein heel groots kan zijn. Of je nu naar school gaat, werken of winkelen, deze tas heeft veel ruimte kan tegen een stootje en is ook nog eens goed voor je rug. Kånken werd namelijk gecreëerd om de rugproblemen van Zweedse schoolkinderen te helpen voorkomen. Niet voor niets dus de favoriete in het Fjallraven rugzak assortiment. 

Sterallures

De Dakine rugzak glimt dan misschien niet maar heeft wel alles in huis om sterallures te hebben. De tas is namelijk zo praktisch dat je daarmee alles mee kunt nemen wat jij maar wenst. En de tas heeft namelijk een heel sportieve oorsprong. Het begon met een ‘op maat’ gemaakt product voor sporters maar groeide uit tot een merk voor iedereen die houdt van sport en de natuur. En fijn om te weten is dat duurzaamheid bovenaan staat. 

Eenvoudig stijlvol

Zo eenvoudig, dat alle stijlen erbij passen. De Myomy tas straalt van zelfvertrouwen en dat mag ook. Dit merk kenmerkt zich door een nude uitstraling maar dan wel met stijl. Een duurzame tas die niet alleen qua design een glimlach mee draagt maar ook omdat ze gemaakt is met heel veel liefde voor onze planeet. En jouw stijl, deze tas past altijd. Dus of je nu met hakken op pad gaat, of je daddy jeans en sneakers, de tas maakt dat je maar beter je zonnebril bij kunt hebben. Want als eenmaal bekend is dat jij een Myomy draagt, ligt de paparazzi gegarandeerd op de loer. 

Gerelateerde artikelen