Hoofdrol

Een paar weken geleden kende niemand haar naam nog; maar sinds er in de media werd gesuggereerd dat Dorien Leurs een hoofdrol speelt in de scheiding van Guus Meeuwis en Valèrie kent heel het land haar. Al snel werd duidelijk dat er van een romance met Guus geen enkele sprake is. Guus’ manager Dorien is al jaren heel gelukkig met Phillip Cocu; ze draagt zelfs zijn kindje. Dorien hoopt snel weer uit de aandacht te verdwijnen, ze hoeft niet zo nodig op de voorgrond.

Dit geldt ook voor Mies Bouwman. Mies is niet veel meer in de publiciteit, maar als ze dan weer in het voetlicht treedt, is iedereen blij om haar even te zien. Mies oogt weliswaar broos, maar zodra ze haar kenmerkende stem laat klinken, blijkt dat ze nog altijd een zeer sterke persoonlijkheid is. Mies mist haar man Leen Timp, die in 2013 overleed.”Het is allemaal minder leuk zonder hem”, zo vertelt Mies aan onze verslaggever. Maar wie denkt dat ze het bijltje erbij neergooit, heeft het goed mis. Mies tuiniert, lacht veel met haar kleinkinderen en ze zorgt goed voor zichzelf. Gelukkig maar, we gunnen haar namelijk nog heel veel mooie jaren in goede gezondheid.

Zette Mies in haar ooit zo populaire programma ’In De Hoofdrol’ mensen in het zonnetje, Marco Borsato doet dat gewoon thuis. Een faillissement, een hersenbloeding… Het zat de Borsatootjes niet altijd mee. Maar Leontine bleef naast haar man staan; ze vervulde haar rol als toegewijde echtgenote met verve. En daar wil Marco haar voor bedanken. Niet met een simpel ruikertje van het tankstation, nee Marco pakt het groots aan. Leontine heeft namelijk een miljoenen- cadeau gehad, in de vorm van een Gooische villa. Op deze manier laat de man die als zanger avond aan avond in de spotlights staat, zien dat het thuis ’licht uit, spot aan’ voor zijn Leontine is. Met de schitterende villa wil Marco laten zien hoeveel hij van zijn vrouw houdt; hij treedt dan wel altijd in het voetlicht, maar zij is de wind onder zijn vleugels. Thuis speelt Leontine de hoofdrol.

Tot volgende week!
Chantal Braspenning
Chef Redactie

Gerelateerde artikelen