Houdt Wilfred Genee nog tijd over voor zijn gezin?

0

Wilfred Genee blijft zijn vrouw en kinderen zien tussen zijn werk voor Talpa TV door. Dat vertelt de presentator vandaag in het AD. Naast twee keer per week Voetbal Inside en de Champions League-avonden op Veronica, zijn vrijdagse show op BNR Nieuwsradio, zijn schnabbels en zijn Vullen of Voeden-actie, gaat Genee vanaf januari ook vier keer per week de middagshow op Radio Veronica presenteren. “Ik zie mijn vrouw en kinderen heus hoor, maak je niet druk“, geeft hij aan.

Genee blijft elke dag zijn kinderen naar school brengen, vertelt Genee. Hij is er alleen niet bij als ze weer uit school komen en alles wat daarna gebeurt. “Ik heb gewoon andere werktijden. Het valt allemaal wel mee.” Werk is nou eenmaal belangrijk voor Genee. “Ik ben niet voor niets naar Talpa gegaan. Ik wilde juist meer doen, omdat ik vond dat ik bij RTL daar de kansen niet kreeg. En misschien herkennen mensen dit: het is allemaal minder inspannend als je iets doet wat je heel leuk vindt.”

De presentator vindt het ‘bijna aanmatigend’ om te beweren dat hij zoveel werkt. Hij wijst op bouwvakkers, die om vijf uur op moeten. “Kijk, dát is hard werken, vind ik. Ik doe gewoon elke dag een radioshow van vier tot zes.” De vrouw van Genee wil al jarenlang emigreren, naar bijvoorbeeld Australië of Canada, maar dat lijkt er voorlopig niet van te komen.

bron: Mediacourant

Share.