Huismus

De relatie van Leontine en Marco Borsato staat al ruim 20 jaar als een huis. Het stel wordt door velen gezien als het ultieme showbizzkoppel, een droompaar. Hun geluk wekt blijkbaar hier en daar de nodige jaloezie op, want op internet circuleren verhalen dat Marco zijn rol als ’The Voice’-coach van zangeres Maan wel heel erg serieus heeft genomen. Er zou meer spelen tussen Marco en zijn piepjonge protege, aldus enkele bronnen. Leuk zijn dit soort geruchten natuurlijk nooit voor de betrokkenen. Je moet sterk in je schoenen staan om dit soort verhalen naast je neer te kunnen leggen. Leontine kennende, kan zij dit. Zij houdt onvoorwaardelijk van haar echtgenoot. En Marco spreekt op zijn beurt altijd vol liefde over zijn vrouw. Leontine is zijn thuis, daar komt geen Maan tussen.

Al zou hij de eerste niet zijn die een misstap begaat. Het vlees van beroemde heren is wel vaker zwak geweest. Neem Johnny de Mol, die heeft meer vrouwen gehad dan er doorgaans op een optreden van de populaire dj Dave Roelvink afkomen. Laatstgenoemde staat ook niet bepaald bekend als een lieverdje op amoureus gebied. Maar Johnny en Dave hebben beiden hun zonnetjes in huis gevonden. Al valt het vast niet altijd mee om trouw te zijn. Dave komt nog altijd vrouwen tegen die zijn hoofd op hol willen brengen. Maar ondanks alle verleidingen geeft Dave niet thuis, tot nu toe is hij zo trouw als een puppy geweest in zijn relatie met Julia. Dave heeft, tot vreugde van zijn vader Dries, eindelijk rust in zijn lijf. In plaats van tot diep in de nacht te feesten, gaat Dave na een optreden tegenwoordig met gierende banden naar huis.

Ook Patty Brard heeft haar feestneus aan de wilgen gehangen. Voor haar hoeft al die malligheid niet meer zo. ”Vroeger was geen feest te wild voor mij”, zo zegt het gezelligheidsdier. Maar tegenwoordig scharrelt Patty liever lekker rond in haar villa op Ibiza. Samen met Antoine heeft ze het reuze naar haar zin op het schitterende eiland. Patty geniet met volle teugen van haar heerlijke nieuwe leven als huismus…

Tot volgende week!

Chantal Braspenning

Hoofdredactie

Gerelateerde artikelen