Frank Rogier

Huwelijk Frank en Rogier in zwaar weer

Het huwelijk van Paleis voor een Prikkie-sterren, Rogier Smit (46) en Frank Jansen (74), verkeert momenteel in zwaar weer. Dat laat het duo weten. De interieurstylisten worden landelijk bekend door hun deelname aan Steenrijk, Straatarm. Het optreden van het flamboyante duo in het SBS-programma levert hen vervolgens een eigen programma op: Paleis voor een Prikkie. Sinds vorige maand zijn ze samen op RTL te zien in ‘Frank en Rogier Checken In’.

Maar door het succes van hun tv-programma’s, is Frank zich gaan ergeren aan het divagedrag van Rogier. “Rogier is naast zijn schoenen gaan lopen en daarmee maakt hij zich zeker niet geliefd bij de mensen om mij heen. Rogiers houding in ons nieuwe programma wordt hem niet door iedereen in dank afgenomen!”

Ze hadden zelfs de opnames voor hun serie tijdelijk moeten onderbreken, omdat Frank maar over zich heen laat lopen: “Ik heb de afgelopen weken veel reacties op zijn gedrag op tv gehad. Er is mij meerdere malen gezegd dat ik niet zo over me heen moet laten lopen. De regisseur van ons programma heeft op zeker moment de opnamen zelfs stilgelegd om met Rogier over zijn houding te praten. Ook zij vond dat hij moest inbinden.”

Verder vertelt Frank dat Rogier financieel afhankelijk is van zijn 28-jaar oudere man, tot grote woede van Rogier zelf: “Franks verhaal heeft ook een andere kant, maar ik ben er nog niet aan toe om alles te vertellen. Dat zal ik later doen, in een boek!”

Inmiddels is Frank vertrokken naar hun huis in Frankrijk en blijft Rogier voorlopig in hun Haagse woning. En hoewel in huwelijk in zwaar weer verkeert, hebben ze onlangs een lucratief driejarig contract bij RTL getekend. Daar maakt Frank zich nog geen zorgen om: “Wat er ook gebeurt, we zullen aan onze contractuele verplichtingen moeten blijven voldoen. Op dit moment maak ik me nog geen zorgen.”

bron: Shownieuws

Gerelateerde artikelen