Ibiza

Het is niet dat er op Ibiza helemaal niets te doen is; je struikelt er namelijk over de strandtenten, de restaurants en de clubs… Toch menen Yo en Wes een gat in de Spaanse markt te hebben ontdekt: een restaurant-club. Geniaal! Daar zijn er slechts zo’n 480 van op het eiland. Nee, daar heeft Ibiza echt behoefte aan. Dus lieve vakantiegangers, gooi de Sudoku-puzzels maar aan de kant: op naar de Spaanse club van Yo en Wes voor een avondje anders dan anders…. Afgelopen weekend was het namelijk eindelijk zover: Yolanthe en Wesley zetten de deuren wagenwijd open van hun horecazaak XaXa. En eerlijk is eerlijk, het ziet er prachtig uit. Ook al is het idee niet echt origineel, de uitvoering is dat absoluut wel.

Een keur aan BN’ers stond voor de deur te dringen om een kijkje te nemen in de door Yo zelf ingerichte club. Estelle Cruijff, nooit vies van een feestje, kwam in een gouden niemendalletje aangesneld op haar stilettohakjes. Estelle had echter meer oog voor de aanwezige heren, dan voor het zo zorgvuldig door Yo uitgekozen interieur. En geef haar eens ongelijk. Ze is vrijgezel, hoeft aan niemand verantwoording af te leggen. Dan mag je best aan een leuke mijnheer op de dansvloer vragen of je zijn wasbordje even mag zien. Toch? De tijd dat Patty Brard haar ogen verleidelijk opsloeg naar knappe vreemde mannen is allang voorbij. Sinds Antoine in haar leven is, hoeft al dat gedoe met gespierde heerschappen niet meer voor haar. Ze heeft meer dan genoeg aan Antoine en trouwens ook schoon genoeg van Nederland. En dus vertrekt Patty als de wiedeweerga voorgoed naar Ibiza. Ze kent het eiland op haar duimpje, ze voelt zich er helemaal thuis.

Ook Patty nam een kijkje in de nieuwe tent van Yolanthe en Wesley. Wie niet op de gastenlijst stond, maar vorige week wel op Ibiza was, is volkszanger Ramon Beense. Na een moeilijke tijd kon hij voor even zijn verdriet vergeten op het eiland… Want of je nou complete rust wil, of tot in de vroege uurtjes aan de kroonluchters wil hangen, het kan daar allemaal. Daarom hou ik ook zo van Ibiza…

Chantal Braspenning

Hoofdredactie