Irene Moors ontspant volledig op Curaçao

0

Party sprak Irene Moors tijdens haar welverdiende vakantie op Curaçao. Hieronder vast een voorproefje, de rest van het zonnige gesprek staat in Party 2, nu overal verkrijgbaar!

Het is vaste prik voor je om de feestdagen in het buitenland door te brengen, en dan Curaçao in het bijzonder. Herinner jij de eerste keer nog dat je het eiland bezocht?

”Wij komen hier nu dertien jaar. De eerst keer dat ik Curaçao bezocht was in de zomerperiode. Tijn was nog maar net twee jaar en Rosalie was vijf jaar. Na vele jaren vakantie in Frankrijk vonden we het leuk om het eens anders te doen. We zaten in een heerlijk resort en vlak na aankomst kwamen we Marco en Leontine Borsato tegen met hun gezin, zij zaten toevallig in hetzelfde resort. Dat was gelijk heel gezellig. De huisjes vond ik een uitkomst. Die kon je helemaal rondom openklappen, maar met wel een afgesloten veranda, waardoor Tijn niet weg kon lopen. Het was een soort grote open lucht-box. Dus hup, babybadje op de veranda, ik in de hangmat en vader Barry met Rosalie naar het zwembad. Zalig.”

Share.