Maxime Meiland Insta

‘Irritantste influencer’ Maxime Meiland weigert Loden Leeuw

Maxime Meiland lijkt niet erg gecharmeerd van de prijs die zij in de wacht sleepte. Maxime won de Loden Leeuw voor de ‘Irritantste influencer van 2021’, maar weigert deze in ontvangst te nemen…

Dat werd duidelijk toen Fons Hendriks van Radar voor Maxime’s deur stond om haar het beeldje te geven. Het was Fons al bekend dat de Meilandjes op dit moment vakantie vieren op Tenerife, maar hij wilde het beeldje toch voor haar deur zetten.

“De winnaar is al op de hoogte gebracht dat we eventueel langs gaan komen, maar ze zou ons niet welkom heten. Ze staat niet echt te trappelen om deze prijs in ontvangst te nemen”, onthult Fons, die het beeldje voor Maxime haar deur zet. Ook voor een latere ontmoeting stond Maxime niet open. “Ze wilde niet laten weten op welke dag en tijdstip ze terug zou komen.”

Gewonnen

Maxime kreeg van Radar-kijkers de meeste stemmen. “De winnaar is genomineerd door kijkers en volgers, omdat ze haar vervelend vinden om de manier waarop ze haar kinderen gebruikt in de reclames, maar ook dat ze met íeder merk in zee gaat. Het komt allemaal over alsof ze lekker wil cashen.”

bron: Shownieuws / foto: Instagram

Gerelateerde artikelen