De Bijbel Van. De Franse Keuken

Ivo Niehe heeft een intellectuele hond

Ivo Niehe, presentator van tv-klassieker TV Show, heeft een intellectuele hond. De gesprekken met deze hond helpen hem door deze coronacrisis heen. Dat heeft de presentator van AvroTros gezegd in een kort interview met NPO Radio 2. Het ochtendprogramma Jan-Willem Start Op! heeft een rubriek waarin BN’ers worden gebeld om te vragen hoe het met…

Ivo Niehe, presentator van tv-klassieker TV Show, heeft een intellectuele hond. De gesprekken met deze hond helpen hem door deze coronacrisis heen. Dat heeft de presentator van AvroTros gezegd in een kort interview met NPO Radio 2. Het ochtendprogramma Jan-Willem Start Op! heeft een rubriek waarin BN’ers worden gebeld om te vragen hoe het met hen gaat tijdens de coronacrisis. Ditmaal hing Niehe aan de lijn en het gaat in deze heftige periode opvallend goed met de presentator.

Een intellectuele hond helpt Niehe de crisis door. “Wij hebben sinds kort weer een hond. Dat is onze redding in deze periode.” Wat voor hond is het? “Het is een buitengewoon intellectuele, net niet goedgekeurde, als hulphond opgeleide, golden retriever.” Zo’n hond heeft veel aandacht nodig, aldus Niehe. “Dat betekent: uitlaten, vaste schema’s, rust en goede gesprekken met een hond voeren.” Het komt Niehe heel erg goed uit. “Dat maakt deze periode eigenlijk heel bijzonder.”

bron: Mediacourant