jaap-reesema

Jaap Reesema in de wolken met compliment Marco Borsato

Zanger Jaap Reesema (36), ook wel bekend als Jack Reese, heeft een compliment van zijn jeugdheld, Marco Borsato (53), gekregen. Reesema bracht een nieuw nummer uit – ‘Nu wij niet meer praten’ – samen met de Vlaamse Pommelien Thijs (19), en kreeg daarop een berichtje van Marco. Dat deelde Reesema maandag tijdens de Coen en Sander Show op Radio 538.

“Wat een prachtig liedje, top,” zou in het berichtje van Marco aan Reesema hebben gestaan. Het bericht van Borsato, die sinds de scheiding met Leontien weinig publiekelijk van zich heeft laten horen, ontroerde de zanger. “Ik heb een klein traantje gelaten, dat deed me wel echt veel. Hij is echt een voorbeeld voor me.”

In het nummer verwijst Reesema, die bekend geworden door zijn deelname aan The X Factor, ook naar zijn jeugdheld. “Zing jij nog steeds mee met liedjes van Marco, tot de buurman klaagt”, is de eerste regel van ‘Nu wij niet meer praten’.

In België staat het nummer van het duo al vier weken in de top tien van de Vlaamse Ultratop, en nu is het door Coen en Sander tot Harde Schijf verklaard. Dit betekent dat het de aankomende week extra vaak op de radiozender te horen zal zijn.

Beeld: