Jan Dulles

Jan Dulles onthult geslacht baby

Zanger Jan Dulles (46) en zijn vriendin Caroline verwachten hun derde kindje en via Instagram heeft hij het geslacht van hun baby onthuld. Het stel krijgt er eind dit jaar een meisje bij.

Jan deelde via Instagram een foto van de onthulling van het geslacht, wat ze hebben gedaan met een rookkanon. ‘Het wordt een meisje’, schreef hij erbij.

Van volgers krijgen de twee enorm liefdevolle en bemoedigende reacties. Eind vorig jaar verloren Jan en zijn vriendin Caroline hun dochtertje Donna, dat toen drie maanden oud was. Het meisje bleek een scheur in haar middenrif te hebben. Daar stond de Volendammer dan ook bij stil toen hij vorige week het nieuws naar buiten bracht dat zijn vriendin weer in verwachting is. ‘Met een ietwat gemengd gevoel willen wij vandaag aan jullie vertellen dat we weer een baby verwachten. Na het verdriet dat wij, en onze naaste familie de afgelopen maanden hebben hebben doorgemaakt is dit lichtpuntje, dit nieuwe leven, van harte welkom’, schreef de zanger toen op social media.

Beeld: Instagram

Gerelateerde artikelen