Jan Dulles 1 850x0

Jan Dulles over verlies dochter: ‘Er zit een grote bak verdriet’

Nederland was geschokt nadat Jan Dulles en zijn vriendin Caroline Mol op 19 december deelden dat hun drie maanden oude dochtertje Donna was overleden. De zanger geeft nu voor het eerst een interview over dit enorme verlies.

Op het Instagramaccount ‘De Tuin van 2021′ gaat Jan samen met zijn collega’s van de Dj’s in gesprek met rapper Typhoon en vertelt hij hoe het nu met hem gaat.

“Het is heel moeilijk. Het is moeilijk”, aldus Jan. “Het leven gaat gewoon verder en er zit een heel grote bak verdriet en die is de hele tijd heel dichtbij. Tussen alle verdrietige momenten door probeer je de boel toch weer een beetje op te pakken. We zien wel veel vrienden en familie en dan hebben we toch wel weer leuke momenten. Maar wat er gebeurd is, gaan we nooit meer vergeten.”

De zanger heeft bewust nog niets op Instagram gedeeld, omdat hij naar eigen zeggen niet weet waar hij moet beginnen. “Een kort bericht is te kort en een lang bericht, daar heb ik geen fut voor.” Toch vindt hij het belangrijk om dit interview met Typhoon door te laten gaan. “Ik heb wel het idee dat heel veel mensen zich afvragen: hoe zou het nou met hem gaan? Daarom dacht ik: we laten dit interview maar gewoon doorgaan en dan begin ik weer ergens mee.”

Gerelateerde artikelen