jandino-verhuisplannen-curaçao

Jandino maakt verhuisplannen voor Curaçao

Gisteren kondigde Jandino Asporaat (39) dat hij speelt met een verhuizing. Tijdens de uitzending van ‘Paradise FM’ liet hij weten dat hij overweegt om deels op Curaçao en deels in Nederland te gaan wonen. Maar daar zit nog wat meer achter…

Via Instagram deelt Jandino meer over zijn hersenspinsels wat betreft de mogelijke verhuizing: ‘Ik bedacht me een paar jaar terug, als ik echt iets voor de eilanden wilt betekenen, dan moet ik hier ook vaker zijn, zo vaak als ik maar kan’, begint de cabaratier te vertellen onder een foto. 

Hij wil op Curaçao dan ook fungeren als verbinder: ‘Mijn belangrijkste taak is mensen met elkaar te laten communiceren’, legt hij uit. Van veel mensen krijgt Jandino al de vraag wanneer hij zijn koffers pakt. ‘Ik vertrek niet morgen naar Curaçao’, legt hij uit. ‘Wel heb ik gekeken naar de mogelijkheid om ooit mijn kinderen een gedeelte op Curaçao op te voeden en het andere gedeelte in Nederland.’

Ook vroegen fans zich af of Jandino dan alleen nog maar ‘serieus werk’ gaat doen en een punt zet achter zijn theatercarrière zet. ‘Nee, ik blijf nog lekker theater en films maken’, verzekert de cabaretier zijn fans. ‘Ik blijf natuurlijk Dino.’

Beeld: Instagram