john-de-wolf-jochem-myjer

Jochem Myjer gaat huwelijk John de Wolf voltrekken

John de Wolf (58) zal in december van dit jaar in het huwelijksbootje stappen met zijn verloofde Inge. De oud-voetballer en assistent-trainer van Feyenoord wordt daarin geholpen door een goede vriend, cabaretier Jochem Myjer (44), die het huwelijk zal gaan voltrekken.

De Wolf is “supertrots” dat de cabaretier hem wil trouwen. “We zijn enorme fans van hem. We hebben elkaar ooit leren kennen op het strand en er was direct een klik. In het dagelijks leven is hij precies als op het podium”, vertelt de oud-voetballer aan De Telegraaf.

In eerste instantie vroeg het gelukkige koppel of Myjer wilde optreden op hun huwelijksfeest. “Maar toen kwam hij met een veel leuker plan. Jochem vertelde dat hij ook babs is, wat betekent dat hij mensen op locatie mag trouwen. Toen waren we direct om. Gelukkiger kun je ons niet maken.”

Eigenlijk zouden John en zijn Inge vorig jaar al gaan trouwen, maar vanwege de coronasituatie hebben ze besloten het huwelijk uit te stellen. De twee zijn al vijftien jaar samen.

Beeld: Instagram