Kaj Gorgels komt met eigen theatershow

0

Youtuber en presentator Kaj Gorgels gaat in 2019 het theater in. Zijn voorstelling “Effe relativeren” is zijn eerste one-man theatershow. Tickets voor speeldata in het Oude Luxor (Rotterdam) en DeLaMar (Amsterdam) zijn nu in de verkoop. Kaj Gorgels werd bekend op social media door ‘Kaj’s typetjes’. Vervolgens nam Kaj deel aan Expeditie Robinson 2017 en inmiddels is Kaj vast gezicht bij RTL als presentator van Concentrate, Temptation Island VIPS, I Love You Tattoo en De Beste Verleiders.

Over “Effe relativeren”
Kaj Gorgels is eind twintig en vindt dat maar een leeftijd die een hoop keuzes met zich meebrengt. Want ja, wat moet je nou allemaal precies op deze leeftijd joh? De eeuwige
‘vrijgezellen feestbeesten’ aan de ene kant en de serieuze ‘jongvolwassenen’ die zich zijn gaan settelen aan de andere kant. Wordt het zelf niet eens tijd om te settelen? Kaj ziet aan beide kanten voor- en nadelen, maar weet niet meer zo goed waar hij zich mee moet identificeren. ‘Ingewikkelde levensvragen’ die hij graag, op zijn eigen cynische en sarcastische manier, wil delen met zijn publiek. Het is tijd om effe te relativeren.

Voor de stappen richting het theater krijgt Kaj ondersteuning van schrijverscollectief Badaboom/PnP Media, Theaterbureau TVB Theater BV en A Million Faces.

Tickets voor de eerste speeldata in Rotterdam en Amsterdam zijn te verkrijgen via websites
van de theaters en www.kajgorgels.nl

Kaj Gorgels

Share.