Kater

Toen Nicolette Kluijver eind vorig jaar met gierende banden werd afgevoerd richting ziekenhuis zat de schrik er goed in bij de blondine en haar partner. Het bleek om een longontsteking te gaan. ”Dat komt wel goed”, zo haalde Nicolette opgelucht adem. Maar er blijkt nu te vroeg gejuicht. De RTLpresentatrice zou er namelijk niet best aan toe zijn. De longontsteking blijkt achteraf, volgens intimi, een levensgevaarlijke infectieziekte te zijn. Nicolette zou absolute bedrust moeten houden om beter te kunnen worden, maar dat doktersadvies heeft ze in de wind geslagen. We kunnen ons voorstellen dat familie en vrienden zich enorme zorgen maken om Nicolette. Laten we hopen dat alles weer op z’n pootjes terecht komt met de altijd goedlachse moeder van drie.

Ook de familie en vrienden van Patricia Paay zitten flink in de rats. Sinds het uitlekken van haar sekstape gaat het niet goed met La Paay. Haar wilde avondje met een jong ex-vriendje is uitgelopen tot Nederlands grootste seksschandaal allertijden. De 67-jarige weet niet waar ze het zoeken moet van schaamte, woede en verdriet. Nog maar net getrouwd en dan nu zo’n enorme bak ellende over je heen krijgen, het zal je maar gebeuren… De grote roze wolk van de wittebroodsweken is in geen velden of wegen te bekennen.

Ook echtgenoot Robbert lijdt onder de hele kwestie. Hij wist heus wel dat hij niet met de heilige maagd Maria was getrouwd en ook hij houdt gerust van een potje kattenkwaad in de slaapkamer, maar nu zijn collega’s en klanten hem elke dag pesten met de seksuele capriolen van zijn stoute echtgenote, is het lachen Robbert wel vergaan. ”Ik word er gek van!”, zo verzucht hij. Net als Robbert, heeft bijna heel Nederland op het filmpje kunnen zien dat La Paay niet voor de poes is als het om seks gaat. De diva houdt wel van een erotisch feestje, dat is duidelijk. Maar aan dit feestje heeft de stoeipoes wel een hele grote kater overgehouden.

Tot volgende week,

Chantal Braspenning
Hoofdredactie