Katja Schuurman Insta (12)

Katja: ’Ik waardeer het als een man galant is’

Sinds enkele weken gaat Katja Schuurman weer als vrijgezel door het leven. De breuk met chefkok Freek van Noortwijk heeft haar hart gebroken. Maar de twee verschilden te veel van elkaar om samen te kunnen blijven. ”We hebben fantastische dingen met elkaar meegemaakt en elkaar zeer lief gehad. Met als allermooiste de geboorte van onze betoverende, ontroerende, humoristische, slimme, prachtige Coco Loulou, die anders niet geboren was”, aldus Katja.

Aan een nieuwe liefde is ze nu vast nog niet toe. Maar later dit jaar zet ze haar hart ongetwijfeld weer open. Hoe kan een man de beeldschone brunette eigenlijk imponeren? Katja vertelde eens: ”Ik vind kleding bij een man niet zo belangrijk. raag gewoon iets wat bij je past, iets waar je je lekker in voelt. Dan zijn mensen immers op hun mooist. Ook met etiquette heb ik niets. Al vind ik het wel charmant als een man galant is en mijn stoel aanschuift. Maar ik ben heel zelfstandig en kan de deur voor mezelf opendoen, ik draag mijn eigen koffer en zet de vuilniszakken buiten, haha. Als een man op de eerste date betaalt, dan kan ik daar prima mee leven. Aan de rekening splitten heb ik een hekel, dat vind ik zo ongezellig. Dus de ene keer betaalt hij, de andere keer ik. Dan is het gelijkwaardig en daar voel ik me het prettigst bij.”

Nog een belangrijke tip voor toekomstige hartendieven: ”Als iemand een goede indruk op me wil maken, zing dan vooral niet het liedje ’Ademnood’ voor me, haha.”

Foto: Instagram

Gerelateerde artikelen