Katja Schuurman nieuwe presentatrice Beter Laat Dan Nooit

De nieuwe presentatrice van het programma Beter Laat Dan Nooit is Katja Schuurman (44). RTL Boulevard meldde dat Katja het presentatiestokje overneemt van Olcay Gulsen (39). Katja en de vier heren gaan op reis Midden- en Zuid-Amerika. Tijdens hun reis door Suriname, Mexico, Cuba en Brazilië maken ze kennis met de diverse culturen en gebruiken van…

De nieuwe presentatrice van het programma Beter Laat Dan Nooit is Katja Schuurman (44). RTL Boulevard meldde dat Katja het presentatiestokje overneemt van Olcay Gulsen (39).

Katja en de vier heren gaan op reis Midden- en Zuid-Amerika. Tijdens hun reis door Suriname, Mexico, Cuba en Brazilië maken ze kennis met de diverse culturen en gebruiken van de landen.

Reisleidster Katja verheugt zich enorm op de reis met de vier mannen. “Dit zijn toch vier levende legendes uit mijn jeugd. “Ik zie uit naar de avonturen die ik ga beleven met deze bijzondere heren, naar hun verhalen en gesprekken over leven, dood, liefde, angsten, verdriet, geluk, successen en dromen.”

Het eerste seizoen van het programma was een daverend succes, mede door hoofdpersonen Gerard Cox (79), Peter Faber, Barrie Stevens (75) en Willibrord Frequin (78). Zij gingen een maand lang op reis met Olcay, die als reisleidster fungeerde. De functie van reisleidster zou Katja nu dus op zich nemen. Willibrord vertelde eerder al wat over de vrouw die het uiteindelijk zou gaan doen. “De vrouw die het gaat doen, is een hele leuke vrouw”, zei hij voor de camera van RTL Boulevard.

Nadat Olcay overstapte naar Talpa en bekend werd dat er een tweede seizoen van Beter Laat Dan Nooit zou komen, gingen er geruchten over wie de nieuwe presentatrice zou worden. Ook de naam van Geraldine Kemper (29) viel toen. Jamai Loman (33) zou eigenlijk het eerste seizoen presenteren. Dat ging niet door omdat hij een niertransplantatie moest ondergaan. Uiteindelijk presenteerde Olcay dat seizoen dus.