Keukenprinses

Zo op het oog waren Estelle en Ruud Gullit altijd een leuk paar. Maar ja, ze werden verliefd op een ander; de breuk was een feit. Een breuk die uitdraaide op een vechtscheiding. Alle registers werden opengetrokken om elkaar het leven zo zuur mogelijk te maken. Maar hoe Estelle er ook op aan heeft gedrongen bij de rechter dat ze veel, héél veel, geld nodig heeft om haar luxe leefstijl te kunnen handhaven, Ruud had het recht aan zijn zijde en mocht de geldkraan nagenoeg dichtdraaien. Estelle zal Ruud inmiddels ongetwijfeld de eeuwige jeuk toewensen. Maar dat boeit de oud-voetballer niet. Estelle is jong en gezond, ze zoekt maar een baantje om zichzelf te bedruipen, luidde het devies van de rechter. Dat is tot op heden nog niet gelukt.

Hoe dan ook, het is jammer dat Ruud en Estelle het huwelijksbootje niet op koers hebben weten te houden. In elke relatie is tenslotte wel eens wat; het lijkt tegenwoordig wel of men bij het kleinste zuchtje tegenwind al gillend de echtelijke deur uitrent. Zal wel een generatiedingetje zijn. Want neem nou Martine Bijl en Berend Boudewijn. Het paar heeft het niet makkelijk gehad de laatste maanden. De 79-jarige Berend doet er uiteraard alles aan om zijn vrouw weer op de been te helpen nadat zij vorig jaar een hersenbloeding kreeg. Mooi om te zien hoe liefdevol hij haar steunt in deze moeilijke tijd.

Niet alleen Berend is stapelgek op Martine, heel Holland houdt van haar. Zoals zij het populaire bakprogramma met een dikke knipoog aan elkaar babbelt, dat doet niemand haar na. ’Heel Holland Bakt’ had er zonder Martine een stuk minder van gebakken, daar ben ik van overtuigd. Martine is gewoon een heerlijk mens. En dus was de schok enorm toen Moeder Natuur haar zo hard onderuit haalde. Maar Martine heeft zich terug gevochten en Berend vocht met haar mee. Hoe? Met heel veel liefde, stap voor stap… Martine is er nog niet helemaal, maar met een man als Berend die haar hand vasthoudt, hebben we er alle vertrouwen in dat het  weer helemaal voor de bakker komt met onze favoriete keukenprinses!

Tot volgende week!
Chantal Braspenning
Chef Redactie