Kim Lian Van Der Meij Insta

Kim-Lian van der Meij: rolschaatsen in sexy badpakje

Haar rol in de romantische komedie ’Just Say Yes’, te zien op Netflix, staat niet ver van Kim-Lian van der Meij af. Ze zegt zich onder meer te herkennen in de spontane acties van Guusje. ”Zo rolschaatst zij bijvoorbeeld in een heel sexy badpakje door de woonkamer. Ik wil niet zeggen dat ik dat ook doe, maar ik kan wel impulsief zijn en net zoiets leuks bedenken om mijn verloofde Daniel even te verrassen.” Ook op het gebied van vriendschappen blijkt Kim-Lian veel gemeen te hebben met haar personage. ”Ik ben Weegschaal van sterrenbeeld en hou echt van harmonie, dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft. Guusje heeft dat ook heel erg. Ze moet niets weten van ruzie en probeert iedereen vrolijk te houden door met champagne en bitterballen overal een feestje van te maken.”

Foto: Instagram