kimberley-klaver

Kimberley Klaver stapt in het huwelijksbootje

Actrice Kimberley Klaver (35) is ten huwelijk gevraagd door haar partner, Michel van den Bergh, en heeft volmondig ‘ja’ gezegd.

De actrice deelt via Instagram de lieve beelden van het huwelijksaanzoek, wat inmiddels een week geleden heeft plaatsgevonden. ‘Ik geloof in de liefde en blijf altijd in de liefde geloven. En dus zeg ik ja! Vol overtuiging ja. Tegen de vader van mijn zoon, tegen mijn lieve bonuskindjes die zo goed en lief meegeholpen hebben met deze verrassing. Ja tegen mijn fijne schoonfamilie die mij vanaf het begin met liefde en warmte hebben ontvangen en er altijd voor ons zijn’, schrijft Kimberley bij de video.

Kimberley en Michel zijn sinds 2018 bij elkaar en hebben samen één kindje: Julius. Michel heeft naast Julius nog drie kinderen.

Beeld: Instagram