Rossana Kluivert Insta

Familieliefde

Vol liefde spreekt Monique Westenberg over haar familie. Zij steunen haar door dik en dun en vangen Moon op als het leven tegenzit. ”Familie is voor mij heel belangrijk. Ze laten me niet in de steek, ze doen me geen pijn”, aldus de Rotterdamse. Tot haar grote verdriet deed André Hazes haar eerder dit jaar wel pijn. De zanger brak haar hart in duizend stukjes door haar te verlaten. En natuurlijk stonden Moniques dierbaren klaar om haar te troosten. Haar moeder haalde zelfs nog fel uit naar ex-schoonzoon André. Ze smeekte haar dochter op social media: ”Beloof me één ding, neem hem nooit meer terug!” Haar broer en vader zullen eveneens boos zijn op de zanger. Wie aan Monique komt, komt aan hen!

Ook de familie Kluivert is enorm hecht. Het samengestelde gezin van Patrick en Rossana straalt een en al liefde uit. Alleen kleine Shane (13) woont nog thuis. De tiener is op een leeftijd dat hij zich op allerlei gebieden aan het loswurmen is van zijn ouders. ”Maar als je je kind zo gelukkig ziet, neemt dat automatisch iets van je zorgen weg”, vertelt Rossana aan Party. Papa Patrick zal het eveneens moeilijk vinden om Shane steeds meer los te laten. Voetbalhelden Ronald en Frank de Boer, Dennis Bergkamp en John van ’t Schip zullen die slapeloze nachten van Rossana en Patrick vast herkennen uit de tijd dat hun beeldschone dochters op eigen benen wilden gaan staan.

En Máxima en Willem-Alexander hebben het vast ook niet makkelijk nu Amalia haar vleugels gaat spreiden. Maar Shane, Amalia, Monique Westenberg en de mooie voetbaldochters weten dat ze thuis altijd welkom zijn. Hoe oud ze ook zijn, bij hun ouders staat de deur altijd wagenwijd open. Daar kunnen ze terecht voor die troostende schouder of een aai over hun bol. In goede en slechte tijden, hun familie staat altijd voor hen klaar. Het bloed kruipt nou eenmaal waar het niet gaan kan…

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: Instagram

Gerelateerde artikelen