Rachel Hazes André Hazes Sarah Van Soelen 270521 Ajdj (108)

Bloed, zweet & tranen

Ze heeft zich de afgelopen maanden drie slagen in de rondte gewerkt, maar het is Rachel Hazes toch gelukt om een eigen zaak uit de grond te stampen. ”Het heeft me bloed, zweet en tranen gekost… ” Inmiddels draait de theebar van de Hazes-weduwe op volle toeren in het stadshart van Amstelveen. Ze is geregeld op de werkvloer te vinden. Moeten haar medewerkers vrezen voor hun bazin? ”Ik ben niet streng, wel duidelijk”, lacht Rachel liefjes.

De Meilandjes weten ook van aanpakken. Party was getuige van hun verhuizing naar Noordwijk. Daar zagen we hoe Martien en zijn familie zich in het zweet werkten; met de nodige hysterische kreetjes werden hun meubels naar binnen gesjouwd. Dat ze een attractie van het kaliber Efteling zijn in Noordwijk, zit de Meilandjes niet lekker. Dagjesmensen sluipen geregeld rond hun nieuwe villa, iedereen hoopt een glimp op te vangen van de populaire SBS-sterren. Dit moet een ware nachtmerrie zijn voor Martien en Erica. Want ook al shinen ze graag op tv, thuis zijn ze erg gesteld op hun privacy. Het zal dan ook niemand verbazen als ze binnenkort weer op zoek gaan naar een ander optrekje, een die ver buiten het zicht van pottenkijkers ligt. Voor een verhuizing draaien de Meilandjes immers hun hand niet om, dat hebben ze de afgelopen jaren wel bewezen. En laten we eerlijk zijn, het levert geweldige tv op. En daar verdient de familie dan weer lekker aan. De biografie van Martien bracht al ruim drie miljoen euro in het laatje.

Iets waar Henny Huisman ongetwijfeld ook op hoopt met zijn boek. Hij klapt in ’HENNY’ uit de school over zijn leven in de spotlights en doet tevens een boekje open over een paar showbizzcollega’s. Ook Marco Borsato komt aan bod. Tegen onze verslagge-ver gaat de presentator deze week weer los over de zanger. Henny maakt geen geheim van zijn irritaties en legt haarfijn uit hoe Marco het bloed onder zijn nagels vandaan haalt…

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: Party

Gerelateerde artikelen