Monique Westenberg Insta

Kinderen

Merel Westrik is moeder. De presentatrice is dolgelukkig met haar dochtertje Billie Mae. ”We zijn smoorverliefd op haar”, zwijmelt Merel vanaf haar roze wolk. Monique Westenberg is ook in de wieg gelegd voor het moederschap. Kleine Dreetje is haar grote liefde. Ze droomde van een tweede kindje met zijn vader, maar die droom is tot haar verdriet in duizend stukjes uiteen gespat. Sinds André Hazes haar verliet, staat Monique met lege handen. Geen partner, geen tweede Hazes-baby. Toch zit Monique niet zielig in een hoekje te treuren. Ze houdt zich kranig staande, ook al doet de breuk haar verdriet. Dat haar ex-verloofde gaat samenwonen met zijn nieuwe vriendin zal als een dolk in haar hart voelen. Toch haalt ze niet naar hem uit in de media. Daar waar André geen gelegenheid onbenut laat om zijn diepste gevoelens met de hele wereld te delen, doet Monique er het zwijgen toe. Ze gooit, alhoewel ze daar redenen genoeg voor heeft, niet met modder naar de vader van haar zoontje.

Iets wat Sylvie Meis ook nooit heeft gedaan. Sterker nog, ze staat op zeer goede voet met de vader van haar zoon. Sylvie trouwde vorig jaar met Niclas Castello. En alhoewel de twee naar eigen zeggen zielsveel van elkaar houden, een tweede kindje zit er voor La Meis niet meer in. Al haar moederliefde gaat naar Damián. Voor hem zet ze alles opzij. Zelfs een lucratieve deal wimpelt ze voor haar oogappel af. Dat een mannenblad haar vroeg voor een sexy fotoshoot, streelt Sylvies ego. Maar haar zoon is nog een tiener en dus weigert ze om schaars gekleed voor de camera te gaan staan. ”Daar maak ik Niclas en Damián niet blij mee”, lacht ze liefjes.

Ook Marco Borsato draagt zijn gezin op handen. ”Van alle rollen die ik heb, is die van vader het meest serieus”, stelt de zanger. Hopelijk wordt het tussen Marco en Leontine ook weer serieus. Hij heeft goede hoop op een verzoening. ”Het gaat goed met ons”, stelt Borsato zo blij als een kind.

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: Instagram

Gerelateerde artikelen