Kleintjes

’Kleine kinderen, grote zorgen’, zo wordt weleens gezegd. Voor Estavana Polman is het de waarheid als een koe. Sinds haar schattige dochtertje Jesslyn werd geboren, heeft ze eigenlijk geen rust meer in haar afgetrainde sportlijf. De handbalster vindt het soms moeilijk om alle ballen thuis in de lucht te houden. Ze houdt met heel haar hart van haar kleine meid, daarom is ze ook juist zo bang dat er iets mis zal gaan. ”Ik ben overdreven bezorgd”, zo geeft de jonge moeder toe. Al wegen die zorgen niet op tegen het geluk dat het meisje haar brengt.

Ook Roxeanne Hazes, nog maar enkele weken moeder van een zoon, kan haar geluk niet op. De zangeres zweeft op een grote roze wolk sinds Fender er is. Het leven van Rox draait momenteel helemaal om haar zoon en haar verloofde Erik. Die twee prachtige mannen laten elke dag haar hart weer smelten. Roxeanne heeft alles over voor haar gezinnetje. Dit geldt ook voor ’Leef Als Een Zigeuner’-zanger Frank van Etten. Al jaren rommelt het binnen zijn huwelijk, maar voor de kinderen bleven Frank en zijn vrouw het aldoor maar weer proberen. Er bleek echter geen redden meer aan. De echtscheiding is aangevraagd. Frank is opgelucht dat de kogel door de kerk is. Hij was het geruzie met zijn ex helemaal zat. Wel benadrukt de zingende familieman in Party: ”Ik zal er altijd zijn voor mijn gezin.”

Die vlieger gaat ook op voor Johnny de Mol. Hij had al een cadeaudochter, de schattige Kiki, en nu heeft hij sinds enkele maanden ook nog een wolk van een zoon. Dat er een heus natuurtalent schuilt in Johnny als het gaat om het ouderschap, blijkt wel uit de vertederende foto’s deze week in Party. Samen met Kiki heeft Johnny dikke pret op de kermis in het Gooi. De voormalige vrouwenverslinder heeft geen oog meer voor grote dames, hij focust zich liever op zijn mooie gezin. Wie had dat ooit gedacht: Johnny die alleen nog maar op de kleintjes let!

Chantal Braspenning

Hoofdredactie