Kleintjes

Rapper Lil’ Kleine heeft dan misschien wel een grote mond, maar tevens een heel klein hartje. Zodra hij ’s morgens het lachende gezichtje van zijn zoontje ziet, smelt de Amsterdammer met de rappe tong. Zelfs de ontslagbrief van ’The Voice of Holland’ krijgt Kleine niet klein. Als hij zijn gevoel voor zijn zoontje beschrijft, spat de liefde er vanaf: ”Jij maakt mij intens gelukkig. Ik zal de beste pappa voor je zijn die jij je kan wensen.”

Bridget Maasland weet hoe intens de liefde voor een kind voelt, ze heeft een heel hechte band met haar zoontje Mees. Het jochie moet gezien hebben hoe verdrietig zijn moeder was toen André Hazes haar hart in duizend stukjes brak door terug te gaan naar de moeder van zijn eigen kleine jongen. Maar wie denkt dat Bridget wraakzuchtig is, heeft het goed mis. Sterker nog, ze deed onlangs zelfs een goed woordje voor haar ex-geliefde André.

Door haar promotiepraatje zou André Hazes zomaar in de grote rode ’The Voice’-stoel van Marco Borsato terecht kunnen komen. Marco is namelijk, net als Lil’ Kleine, door RTL zonder pardon als ’The Voice’-jurylid aan de kant gezet. Troost vindt Borsato bij zijn drie kids in deze moeilijke tijd. Hoe bijzonder de liefde tussen een vader en zijn dochter kan zijn, bewijst Jada Borsato. Ook al is hij niet meer samen met haar mamma Leontine, toch blijft Marco de allerliefste voor zijn kleine meid. ”Zo trots op mijn paps. En dat zal ik altijd zijn”, liet Jada weten over haar vader. Lieve woorden die Marco diep in het hart moeten raken. Hij is dan wel zijn heerlijke leventje met Leontine kwijt, de liefde van zijn kinderen is gelukkig voor altijd en eeuwig. De grote vraag is echter of zijn ex Leontine het onderste uit de kan wil hebben… Want als ze het hard speelt, kan Leontine een vermogen aan alimentatie eisen… Dan wordt het voor Marco op een houtje bijten, dan zal hij toch echt op de kleintjes moeten gaan letten.

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Gerelateerde artikelen