Kleur

0

Sinds de geboorte van baby Bobby zweeft Chantal Janzen op een grote roze wolk. Het gaat hartstikke goed met het ventje. Bobby is met open armen ontvangen door het voltallige gezin. Chantal vertelt in geuren en kleuren en met gepaste trots hoe liefdevol de andere kinderen van haar samengestelde gezin met haar schattige zoontje omgaan. ”Zo lief”, zwijmelt de jonge moeder. Chantal kan haar geluk niet op.

Wie ook een vreugdedansje maakt, is Gaston Starreveld. Zijn Spaanse horeca-avontuur is enige tijd geleden al op een fiasco uitgelopen. Gaston kwam in de rode cijfers terecht en niet zo’n beetje ook. Als bij een wonder helpt de Spaanse wet hem nu uit de brand. Gaston is schuldenvrij! Eindelijk komt Mister Postcode Loterij zelf eens als winnaar uit de bus. Iets waar Patricia Paay voorlopig alleen maar van kan dromen. Zij is al enkele maanden bezig met een ingewikkelde rechtszaak met de mensen die Patries moedwillig zwart hebben gemaakt door een schokkende sekstape van haar te verspreiden. De rechter drong aan op een schikking tussen alle partijen, maar dit is niet gelukt. Patries is nou eenmaal over de rooie, ze wil gerechtigheid. Ze wil geld, veel geld… Of de rechter groen licht gaat geven en de eis van Paay gaat inwilligen, dat valt nog te bezien…

Mocht ze in deze spannende tijd wat rust zoeken dan kan ze altijd langs bij Samantha Steenwijk. De Haagse zangeres heeft immers de ultieme manier gevonden om te relaxen: vissen! Samen kunnen ze dan een hengeltje uitgooien en in alle rust naar het water staren. Volgens Samantha is vissen heerlijk. La Paay mag vast van haar aanschuiven aan de waterkant. Al is het wel te hopen dat Patries dan niet weer bot vangt, dat is haar in een grijs verleden net iets te vaak overkomen.

Tot volgende week!

Chantal Braspenning

Hoofdredactie

Share.