Kleur

Zelfs het saaiste rodeloperfeestje weet Sylvie Meis nog kleur te geven. Want ook al ergeren veel mensen zich in dit nuchtere kikkerlandje geregeld groen en geel aan haar Hollywood-houding, we kunnen niet ontkennen dat Sylvie gevoel voor show en stijl heeft. Waar ze ook is, niemand die haar over het hoofd ziet. Wat op zich best knap is met haar 1,58m. Momenteel geniet Sylvie van een vakantie in Beverly Hills, een trip waar we via Instagram van mee kunnen genieten. Ze heeft sinds kort een nieuwe huisfotograaf, haar vriendje Niclas klikt namelijk zijn vingers blauw om La Meis op haar paasbest op de kiek te zetten. De fotootjes zijn volop te bewonderen op de social media van La Meis. Het is de zoveelste lover die het aandurft om naast Sylvie wakker te worden.

Ze heeft inmiddels meer mannen versleten dan er glazen wijn in Chateau Meiland worden leeg geslobberd. De kleurrijke Martien Meiland heeft de champagne alvast koud gezet, in de hoop hem spoedig te kunnen ontkurken. Zijn dochter Maxime heeft namelijk een zaaddonor gevonden en hoopt op die manier zwanger te worden. Maar onderzoek wijst uit dat de Franse wet niet zomaar een kunstmatige inseminatie voor alleenstaande vrouwen goedkeurt. Komt hiermee de babywens van Maxime onder druk te staan? Is de dochter van Erica en Martien in overtreding? Hoe dan ook, op zwart zaad zitten de Meilandjes bepaald niet sinds hun realitysoap een kijkcijferhit van jewelste is.

Ook Rox Hazes scoort lekker sinds ze een nieuwe muzikale weg is ingeslagen. Rox is dolgelukkig met Erik Zwennes. Hij heeft haar veranderd. ”Tot mijn 22ste was ik heel agressief”, zo vertelt ze. Als iemand iets zei wat haar niet beviel, werd het zwart voor haar ogen. ”Ik bleef maar doorrammen.” Maar gelukkig is dat allemaal verleden tijd. Sinds Erik en Fender er zijn, zit Roxeanne Hazes op een grote roze wolk…

Chantal Braspenning

Hoofdredacteur

 

foto Sylvie: Instagram