Geheimpjes

Een klein geheimpje, wie kent het niet? Iedereen heeft zo nu en dan weleens iets wat liever niet gedeeld wordt met de hele wereld. Zo vond Hans Cornelissen, in de tijd dat hij de zoon van dokter Van der Ploeg speel-de, het beter om zijn seksuele voor-keur voor zich te houden. Hans over de reden dat hij zijn homoseksualiteit geheim hield: ”Ik was als Gert Jan van der Ploeg een tieneridool, de ideale schoonzoon.” Thuis was het hoge woord er allang uit. ”Ik had heel ruim-denkende ouders, woonde in het Gooi.” Ondanks dat zijn familie soepel omging met zijn coming-out vindt Hans het na tien jaar huwelijk nog altijd moeilijk om te spreken over zijn ’man’ als hij het heeft over echtge-noot Tom. ”Het woordje man, ik krijg het niet over mijn lippen.”

Martien Meiland zou het maar wat graag van de daken gillen als hij naast de Tele-vizier-Ring ook een flonkerende trouwring om zijn vinger geschoven krijgt. Plannen om het jawoord uit te spreken, zijn er echter niet. Wel houdt de kasteelheer niet langer geheim van wie hij vlinders in zijn buik krijgt. Het is zijn SBS6-collega die Martien laat smelten. ”Hij is zóóó leuk”, verzucht Mister Meiland verrukt.

Onze verslaggever was op zijn beurt onder de indruk van Rebecca Loos. Zij was in het verleden hot news toen bleek dat zij een affaire had met een topvoet-baller. Dit is echter iets waar Rebecca, inmiddels gelukkig getrouwd en woonachtig in Noorwegen, het liever niet meer over wil hebben. Zelfs de naam van de voetballer wilde ze liever niet genoemd hebben. Wat een geheimzinnigheid! Zal Rebecca al die tijd voor haar echtgenoot hebben ver-zwegen dat ze het ooit wel heel gezellig heeft gehad met David Beckham? In Noorwegen hebben ze toch ook wel internet? Haar man zal haar toch weleens gegoogeld hebben? Met een druk op de knop ligt immers je hele hebben en houwen op straat… En anders leest u de geheimpjes van de sterren wel in uw favoriete weekblad. Mis niets, lees PARTY!

Chantal Braspenning – hoofdredacteur