Kleur

Jeroen Pauw stopt ermee, geen dagelijkse talkshow meer voor de presentator. Jammer, hij wist zo vlak voor bedtijd zelfs de somberste dag nog met een gouden randje af te sluiten. Maar het is tijd voor iets anders, zo heeft Jeroen besloten. En helemaal ongelijk kunnen we hem natuurlijk niet geven. Als iets niet goed (meer) voelt, moet het roer om. Dat geldt voor ons allemaal.

Youp van ’t Hek ging bijvoorbeeld voorzichtiger leven nadat zijn lichaam hem terugfloot. Een hartoperatie deed Youp beseffen dat hij een stapje terug moest doen. Maar het kan ook te gek, zo lacht de lolbroek. Hij gaat natuurlijk niet als een saaie sok achter de geraniums zitten. Er moet wel geleefd worden. Een mening die Katja Schuurman deelt. Zij is als de dood voor de dood. ”Ik vind het leven fantastisch.” Dat er ooit een einde aan de levenspret komt, dat vindt de vrolijke krullenbol maar klinkklare onzin. Ze kan zich groen en geel ergeren aan Magere Hein. Katja weigert echter zwartgallig door het leven te gaan. Met het einde probeert ze zo min mogelijk bezig te zijn… Maar zo tegen het einde van het jaar kan het nooit kwaad om eens achterom te kijken. Leef je je mooiste leven? Was het een leuk jaar? Wat kan beter of moet anders? Het zijn vragen die velen zichzelf stellen nu een nieuw jaar voor de deur staat.

Nog een vraag die in veel huiskamers klinkt: wat eten we met de kerst? In huize Paay kan er een feestmaal op tafel komen, Patricia sluit het jaar namelijk met een financiële meevaller af. Ze heeft haar huis verkocht, met winst! Zoals het er nu naar uitziet zijn de rode cijfers verleden tijd. Een enorme opluchting voor de diva. Patries laat de champagnefles dan ook vrolijk ploppen en die lach krijgen we voorlopig niet meer van haar gezicht. Eindelijk zit het Paay weer eens mee; een goeie die haar nu nog van die roze wolk af krijgt! Chantal Braspenning Hoofdredacteur Jaloers haar gezicht. Eindelijk zit het Paay weer eens mee; een goeie die haar nu nog van die roze wolk af krijgt!

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Foto: Instagram