Kleurrijke every day looks, hoe doe je dat?

Misschien speel je het liefst op safe als het op make-up gebied aankomt. Naturel ooglooks en nude lips, héérlijk makkelijk, want het past overal bij en hiermee sla je de plank nooit mis. Maar, nu we vol in de lente zitten en de zomer een klein beetje om de hoek komt gluren, krijgen we langzaamaan steeds meer zin in kleur. Kleur in kleding, maar ook kleur op het gezicht.

Het is best lastig om ineens een volle bak kleur in je looks te verwerken, dus hoe pak je dit het beste aan? Laten we allereerst voorop stellen dat kleur IEDEREEN staat. Ongeacht je huidkleur of leeftijd. Als je niet gewend bent om kleur te dragen dan is dit natuurlijk heel erg wennen, bovendien kan het zijn dat sommige kleuren 100% niets voor je doen, terwijl anderen je gezicht juist laten stralen. Hoe je daarachter komt? Gewoon een kwestie van uitproberen.

Op www.beautylab.nl staat een handig filmpje waarin kleur op het gezicht wordt getoverd met de nieuwe kleuren van de L’Oréal Infallible make-up, bestaande uit Lip Paints (matte en glanzend), oogpotloden en creamy eyeshadows. Dat filmpje vind je hier.