Koert-Jan: verdriet verwerken door het vaderschap

0

Hij gaat momenteel door een moeilijke tijd, omdat zijn moeder vorige maand overleden aan de gevolgen van kanker. Maar Koert-Jan de Bruijn haalt veel kracht uit het vaderschap. Toen zijn dochter Keetje elf jaar geleden was geboren, zei hij: ”Ik ben zó gewaarschuwd voor wat er zou gebeuren als je een kind kreeg, dat het eigenlijk alleen maar meevalt. Ik vind namelijk niet dat mijn leven zo ontzettend verandert, het is maar net hoe je er zelf in staat. Keetje is echt een toevoeging aan mijn leven. Als ik naar haar kijk, kan ik moeilijk geloven dat zij uit ons voort is gekomen. Een bizar idee.” Inmiddels zijn Koert-Jan en zijn vriendin Charlotte in 2011 opnieuw ouders geworden van een dochtertje, dat ze Fritzi hebben genoemd. Zijn beide meiden en zijn lieve partner slepen Koert-Jan momenteel door het verdriet heen…

Foto: Instagram Koert-Jan de Bruijn

Share.