Koffiepraat

Zouden veel dames een moord doen om Manuel Broekman lieve woordjes in hun oor te horen fluisteren, zijn vriendin Adriana lijkt getuige onze foto’s ongevoelig voor zijn adoratie. Hoe meer hij zich aan haar opdringt, hoe meer zij zich lijkt te irriteren. Maar Manuel weet van geen ophouden; hij wrijft zijn goddelijke lippen net zo lang over haar gezicht dat ze bijna verworden tot twee schuursponsjes. Maar hoe lief hij ook voor haar is, er kan geen lachje vanaf bij zijn mooie vriendin. Menig man had het bijltje er meteen bij neergegooid bij zoveel weerstand.

Nog een man die met de nodige weerstand te maken heeft, is Louis van Gaal. Werd hij als een held onthaald toen hij aan de slag ging bij Machester United, inmiddels wordt hij door de Britse pers flink door de mangel gehaald. Zijn klungelige uitspraken in de Engelse taal (te denken aan: ’thats also a truth like a cow’, ’the death or the gladioli’ en ’ja, it is again the same song’) vonden de Britten in het begin nog wel charmant, maar nu begint opstandige Louis hen behoorlijk te irriteren. En daar raakt Louis op zijn beurt weer over de rooie van. Buldertje is woest op de media die zijn familieleden van streek zouden maken met hun berichtgevingen. En als Louis het kookpunt bereikt, is het oppassen geblazen. Daar komt meestal niet veel goeds van. Naar verwachting laat het eindsignaal voor Van Gaal dan ook niet lang meer op zich wachten en kan hij terug naar zijn huis in Portugal. Toch jammer als hij ontslagen wordt. Ik mag Louis wel en vond zijn Engelse optredens bijzonder komisch.

Waar moeten we het dan over hebben bij de koffieautomaat? Geen paniek! Ook deze week biedt Party weer veel stof tot napraten. Zoals de 30ste verjaardag van Jan Smit, ontroerende foto’s van Trijntje Oosterhuis met haar ex-man en Jandino Asporaat die spreekt over zijn seksleven. En vanaf volgende week nóg meer shownieuws; Party wordt namelijk vele pagina’s dikker! Want we willen het natuurlijk niet op ons geweten hebben dat u onder de koffie niets te bespreken heeft…

Tot volgende week!
Chantal Braspenning
Chef Redactie