Koken

Dat haatmails aan het adres van Chantal Janzen werden geliked door haar collega Wendy van Dijk is bij velen in het verkeerde keelgat geschoten. Alhoewel Wendy stelt dat zij hier niets mee te maken heeft gehad, het zou het werk van een hacker zijn geweest, buitelen mediaexperts over haar heen. Zij zeggen te twijfelen aan de oprechtheid van Wendy. Hiermee is een regelrechte televisierel een feit. Om te voorkomen dat deze vervelende kwestie maar blijft doorsudderen, moeten Chantal en Wendy wellicht maar eens rond de tafel om de lucht weer te klaren.

Ook tussen Yvon Jaspers en Linda de Mol zouden er spanningen zijn. Hun strijd gaat over de kijkcijfers. Beide dames scoren prima met de programma’s waar ze hun tanden in zetten, maar hun honger om de beste te zijn is nou eenmaal groot. Dat Yvon koploper is, moet Linda tandenknarsend vanaf haar bank hebben gadegeslagen. De strijd is natuurlijk nog niet gestreden, want ambitieuze Linda laat zich de kaas nou eenmaal niet zo snel van het brood eten.

Wie alleen maar van een broodje kaas kunnen dromen, zijn de deelnemers aan ’Expeditie Robinson’. Wekelijks kunnen we weer volgen hoe de kandidaten op een onbewoond eiland met lege buikjes op hun zelfgemaakte bedjes de slaap proberen te vatten. Ze hebben een piepkleine voedselvoorraad van de productie gehad en moeten het daar wekenlang mee uit zien te zingen. Dat kandidaat Rob Geus na een enorme kookblunder de voorraad bloem klakkeloos in zee gooide, viel zijn eilandgenoten nogal rauw op het dak. Ondanks verwoedde pogingen van Rob om zijn reputatie als keukenprins hoog te houden, bleek hij nogal moeite te hebben met het bakken van een simpele pannenkoek. Het leverde hem de bijnaam ’Rob Kneus’ op. Rob is boos, hij wijt de kookblunder aan de montage. Hij kan gerust koken. Momenteel vooral van woede!

Chantal Braspenning

Hoofdredacteur

 

Gerelateerde artikelen