Kunstje…

Haar overstap van RTL naar SBS6 verliep niet helemaal soepel. Wendy van Dijk had moeite om haar draai te vinden bij haar nieuwe werkgever, ze kwam niet goed uit de verf. Maar het tij is gekeerd, ze heeft weer een kijkcijferhit in handen. En net nu het publiek haar weer omarmt, gooien gezondheidsproblemen roet in het eten. Een zorgeloze zomer zit er niet in voor Wendy. Ze moet onder het mes. In plaats van relaxen op een Spaans strandbedje wordt het stressen in een ziekenhuisbed. Een operatie is immers niet niks, wie zou er niet bang voor zijn?

Acteur en schilder Jeroen Krabbé weet hoe het is om met angst te leven. Rond zijn veertigste kwam Jeroen psychisch in de knel te zitten. ”Ik durfde de straat niet meer op.” De kunstenaar zocht deskundige hulp voor zijn angsten en wist zijn depressie gelukkig te overwinnen.

Bij Dré Hazes is van een depressie allerminst sprake. Al zal het gerust aan hem knagen dat hij door corona niet voor volle zalen kan optreden. Want, naar eigen zeggen, is Dreetje dol op aandacht. Gelukkig is daar zijn Monique, die hem volledig naar de ogen kijkt, zijn misstappen vergeeft en hem alle aandacht geeft die hij maar wil hebben. Dat hij enkele weken geleden nog met Bridget Maasland lag te rollebollen, daar wordt niet meer over gesproken door de twee. Alles lijkt te zijn vergeven en vergeten. Je zou bijna denken dat Hazes een kunstje kan waar andere mannen alleen maar jaloers op kunnen zijn.

Yolanthe Cabau blijkt een stuk minder vergevingsgezind. Dat Wesley haar meermaals verdriet heeft gedaan met zijn losbandigheid, is iets waar ze niet langer mee kon leven. Wesley bleek tijdens hun huwelijk net even te door de wol geverfd. Iets waar hij spijt van heeft, maar wat niet meer terug te draaien is. Yo is er klaar mee. Begrijpelijk, want veel vrouwen zouden hun man dit soort misstappen niet kunnen vergeven. Al bleek dit voor Monique Westenberg wél een koud kunstje te zijn!

Chantal Braspenning – hoofdredacteur

Gerelateerde artikelen