Lachen

Toen Patricia Paay de hoofdstad verliet om in het pittoreske dorpje Lijnden te gaan wonen, kon ze haar geluk niet op. Naast een leuk huis bleek de diva namelijk  ook een buitengewoon charmante buurman te hebben. Patries en Maarten konden goed met elkaar door een deur. Hij maakte haar na het verdriet om haar mislukte huwelijk met Adam Curry weer aan het lachen. De twee zouden menig romantisch avondje samen hebben doorgebracht. Ze bedachten zelfs een plan voor een pantylijn, maar daar zit nu volledig de klad in. De warme vriendschap is volledig bekoeld sinds La Paay haar buurman de rug toekeerde en zich terugtrok uit het pantyplan! Maarten pikt dit niet, hij wil geld zien. Veel geld, naar het schijnt. Patries wordt door hem voor het gerecht gesleept. ”Ze komt hier niet mee weg”, zo vertelt een bron uit het kamp van de boze buurman.

Maarten had beter Sylvie Meis als zakenpartner kunnen nemen… Want de kassa laten rinkelen kan Sylvie als de beste. Je haat haar of je houdt van haar, maar er valt niet te ontkennen dat Sylvie Meis een succesvolle selfmade zakenvrouw is. Ze is goed voor naar schatting 13 miljoen euro, en nee, dat gaf Rafael van der Vaart haar niet allemaal mee bij hun scheiding. Sylvie Meis dopt haar eigen boontjes. De kleine diva begon ooit als TMF-meisje en heeft zichzelf weten op te werken tot een zakenvrouw van formaat. Daar heeft ze geen man voor nodig gehad.

Iets wat we niet kunnen zeggen over Sabia Boulahrouz. Ze leefde in pure weelde toen ze met de ex-man van Sylvie door het leven huppelde. Maar sinds Raf ook haar verliet, lacht het leven Sabia niet meer toe. De Turkse schone blijkt zonder rijke mijnheer aan haar zijde nauwelijks rond te kunnen komen. Dit jaar raakte ze bijna alles kwijt wat haar lief is in het leven. Zonder geliefde, geld en werk gaat Sabia het nieuwe jaar in. Niet echt iets om vrolijk van te worden. Al zal Sylvie stiekem in haar vuistje lachen…

 

Tot volgende week,

Chantal Braspenning
Hoofdredactie

Gerelateerde artikelen