Lachen

Vorig jaar rond deze tijd stond de wereld met een oorverdovende klap stil voor Nicolette Kluijver. De presentatrice bleek ernstig ziek te zijn en moest een zware longoperatie ondergaan. Inmiddels, een jaar later, is die kenmerkende stralende glimlach niet meer van haar gezicht af te krijgen. Het gaat namelijk hartstikke goed met Nicolette, al heeft die vreselijke ziekte wel een enorme impact op haar gehad. Ze staat nu anders in het leven. Nicolette: ”Mijn familie is mijn eerste prioriteit.”

Iets wat niet gold voor René van der Gijp, als we zijn ex-vrouw mogen geloven. Toen hun zoon Sanny moest vechten voor zijn leven, was René, die we allemaal kennen als de lolbroek van het voetbalprogramma ’VI’, als vader een lachertje zo vertelt ex-vrouw Jacqueline. Ze stond er alleen voor, Van der Gijp had nauwelijks aandacht voor hun zieke zoon. Inmiddels is Sanny gelukkig genezen, hij is nu zelf vader en geniet van het leven en van zijn gezin. Al neemt het ouderschap soms ook grote zorgen met zich mee, zo heeft de vader van Melissa Pach ervaren. Het lachen verging hem volledig toen hij erachter kwam dat zijn dochter stiekem feest had gevierd in hun villa met Dave Roelvink en kornuiten. De gevolgen van een avondje waterpret waren nauwelijks te overzien. Pa Pach was woedend, Dave en zijn vrienden moesten bloeden. Om die nare tijd voorgoed af te sluiten, heeft de familie Pach besloten hun luxe landhuis in de verkoop te zetten.

Net als Patricia Paay heeft gedaan. Zij verkocht na alle ellende rond haar seksvideo haar woning in Noord-Holland en zocht de rust op vlakbij de Belgische grens. In haar nieuwe huisje kon ze al het verdriet een plekje geven. Nu justitie eindelijk de boeven die haar sekstape hebben gelekt lijkt te gaan bestraffen, ziet Paay het leven weer zonnig tegemoet. ”Eindelijk gerechtigheid”, zo jubelt de Rotterdamse diva. Tja, wie het laatst lacht…

Tot volgende week!

Chantal Braspenning

Hoofdredactie