Ladies of Soul trots op nieuwe single Count Me In

0

Nieuwe single Ladies of Soul tevens titelsong van komedie Huisvrouwen Bestaan Niet

Met trots presenteren Edsilia, Glennis, Berget en Candy de nieuwste single van Ladies of Soul: Count Me In. De frisse pop soul track past perfect bij het gevoel dat de dames met hun concerten op 23 en 24 maart 2018 in de Ziggo Dome willen uitstralen; met elkaar een mooie en energieke avond beleven. De nieuwe single is vanaf vandaag beschikbaar via iTunes, Spotify, Apple Music en Deezer (check: http://smarturl.it/CountMeIn).

Extra trots zijn de dames op Count Me In als titelsong van Huisvrouwen Bestaan Niet, de Nederlandse comedy die vanaf 21 december 2017 te zien is in de bioscopen. Glennis: “We hebben de film al mogen zien en het is met recht een feel good movie. Super herkenbare situaties waarbij we soms met tranen van het lachen in de bioscoopstoel lagen. De film roept een heerlijk gevoel op. Count Me In past dan ook perfect bij die vibe.” Ook Rick Engelkes vindt het een perfecte match: “De dames van Ladies of Soul zijn echte powervrouwen en passen perfect bij de vrouwen uit de film.”

Met Count Me In gaan de Ladies qua sound op een hedendaagse wijze terug naar de 80-ties, waarbij Candy Dulfer een verrassende draai geeft aan het nummer door het bespelen van de EWI in combinatie met Talkbox. Candy: “De EWI in combinatie met Talkbox is een te gek instrument. Het geeft het nummer net dat catchy tintje, ik hou ervan!“ Producent Tjeerd Oosterhuis schreef zowel de muziek als lyrics voor het nummer samen met Ricardo Burgrust.

Share.