Kans

Dat RTL-baas Peter van der Vorst hem een gouden kans bood, deed het hart van Humberto Tan een sprongetje van vreugde maken. Sinds de stekker uit zijn talkshow ’RTL Late Night’ werd getrokken, hoopte hij vurig op een comeback. Dankzij Van der Vorst werd deze terugkeer werkelijkheid. Maar ’OP1’ blijkt een geduchte concurrent. Tan moet er hard aan trekken om van zijn nieuwe praatprogramma ’Humberto’ een doorslaand succes te maken, maar hij is geen opgever en weet het tij de komende weken ongetwijfeld te keren.

Ook Connie Witteman staat haar mannetje, zij kan haar eigen boontjes prima doppen. Daar heeft ze geen partner voor nodig. Via een datingsite haar kans op een nieuwe liefde vergroten, dat is niets voor haar. Een partner moet op haar pad komen. Maar met alle maatregelen rond corona is de kans op een spontane ontmoeting momenteel aanzienlijk kleiner dan voorheen. Gelukkig heeft Connie veel lieve vrienden en kan ze altijd rekenen op de liefde van haar honden. De Meilandjes zijn ook dol op hun trouwe viervoeters. Hun niets ontziende bulldog Bommel hebben we op tv meermaals elke kans zien benutten om zijn tanden in de broekspijpen van vreemdelingen te zetten. Dat Bommel soms wat fel uit de hoek kan komen, neemt de familie voor lief. Bommel blijft! De kans dat de Meilandjes binnenkort weer gaan verhuizen is groot. Het zou genoeg voer voor een volgende serie geven. Een nieuw huis biedt nieuwe kansen. Een goede reden om de wijnflessen weer eens te ontkurken.

Wie ook alvast een flesje koud heeft gezet, is Frank Masmeijer. Het zou namelijk zomaar kunnen dat de Belgische gevangenis hem binnenkort vervroegd vrijlaat. Een droom die uitkomt voor de oud-quizmaster. Hij staat te trappelen om zijn leven buiten de gevangenispoort weer op te pakken; Frank barst van de mooie plannen. Dat Masmeijer weer terugkeert in de showbizz acht hij niet uitgesloten. Frank tegen Party: ”Geef mij alsjeblieft een tweede kans.”

Chantal Braspenning – hoofdredacteur