Marco Borsato

Droom

Erik Zwennes en Roxeanne Hazes vormen al ruim vier jaar een heus droompaar. Stapelgek en smoorverliefd is het stel op elkaar. Zoontje Fender was natuurlijk de kers op de liefdestaart. ”Hij is het grootste cadeau in ons leven”, zwijmelt de jonge moeder over haar kleine jongen. Erik draagt zijn verloofde op handen. Dat blijkt wel uit zijn mooie woorden: ”Rox is mijn eeuwige liefde, partner in crime en de beste moeder die onze mafkees had kunnen wensen.” Hun bijzondere relatie is bijna jaloersmakend, Erik is Rox’ absolute droomman.

Ferry Doedens heeft dan wel geen partner om op te leunen in de moeilijke tijd die hij doormaakt, maar gelukkig ontfermen zijn lieve moeder, goede vrienden en collega’s zich liefdevol over hem. Na zijn ontslag bij ’GTST’ sloeg naar eigen zeggen de paniek toe bij Ferry. Zijn droomleventje was plotsklaps over en uit; geen vaste baan meer en dus ook geen inkomsten. Een nachtmerrie! Hij had echter al snel een oplossing gevonden… Op internet geeft Ferry zich letterlijk bloot en daar verdient hij een lieve duit mee. Maar het uitlekken van erotisch beeldmateriaal van de gevallen soapster leverde hem helaas ook een flinke bak kritiek op. Gelukkig steunen vrienden en familie hem door dik en dun. Zijn ’GTST’- maatje Ferri Somogyi zegt er alle vertrouwen in te hebben dat het goed zal komen met de ex-soapster. En mocht hij bij iemand willen uithuilen, dan kan dat. ”Ferry kan altijd bij mij terecht”, stelt Somogyi.

Ook Marco Borsato leunde in de afgelopen gitzwarte periode op zijn goede vrienden. Toen Marco een flinke burn-out voor zijn kiezen kreeg en vervolgens het verdriet moest verwerken van zijn scheiding, kon hij rekenen op de hulp van zijn intimi. Zijn dierbaren hebben er alles aan gedaan om Marco weer op de been te krijgen. Stapje voor stapje klimt Borsato uit een diep dal. ”Het gaat goed met mij”, vertrouwt de ’Dromen Zijn Bedrog’-zanger ons toe.

Chantal Braspenning – hoofdredacteur